Archiv článků

Pstruh duhový pro dirkařské revíry

Nabízíme k prodeji pstruha duhového pro zarybňování dirkových a sportovních revírů. Jedná se o krásnou a vitální rybu o kusové hmotnosti 350-600g.   Ryba je krmena jednou z nejkvaitnějších granulovaných krmných směsí na trhu.  Rybu Vám dovezeme až k vodě.  Cena 119kč/kg.  

zadržená násada kapra

Průměrná hmotnost 120g. Velice pěkná ryba ve skvělé kondici. Třeboňský šupináč + Novohradský lysec.  K prodeji 1000ks. 90% šupinaté ryby. Možnost Dopravy po celé čr. Více info na webu.

Prodej ročka candáta

Nabízíme k prodeji krásného ročka candáta ve velikosti 9-14cm. Cena 10kč/ks při odběru do 500Ks. Při odběru většího množství cena domluvou.

Doprodej krásných ryb vyz velkých a jeseterů sibiřských

Doprodej posledních kusů  vyz velkých o kusové hmotnosti 3-4kg cca 70-90cm a jeseterů sibiřských o kusové hmotnosti 9-15kg cca 110-140cm.    Výprodejové ceny  Vyza velká - 330kč/kg  Jeseter sibiřský - trofejní -255 kč/kg

Celoroční prodej jeseterů

V tuto chvíli je naše hlavní rybníkářská sezona za námi. Lovení bude pokračovat až na podzim, teď už jen krmíme, kontrolujeme zdraví a přírůstky obsádek a věnujeme se opravám a údržbě rybníků. Konečně se také naplno můžeme věnovat i jeseterům. V tuto chvíli máme na sádkách 4 druhy jeseterů ve...